Grikių kotletai su lašiša
- Details
- 2 Comments
Apie šiuos kotletukus nuomonių buvo daug ir labai įvairių. Vieniems norėjosi daugiau lašišos, kitiems (nemėgstantiems šios žuvytės) buvo smagu, kad nesijaučia specifinis lašišos skonis. Bet visi draugiškai sutarėm, kad skaniausi jie su svogūnų laiškais. Tad dabar namuose nebeturim ant palangių nei vieno svogūno laiško ?
Grikių kotletai su lašiša
Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos
Ingredientai:
- 1 dėžutė konservuotos lašišos
- 1 vidutinio dydžio svogūnas
- 100 g grikių kruopų
- 2 kiaušiniai
- 2 v.š. miltų
- prieskonių
- džiūvėsėlių
- svogūnų laiškų
Instrukcijos:
- Grikius išvirti.
- Svogūną susmulkinti ir pakepinti nedideliame kiekyje aliejaus.
- Konservų dėžutę atidaryti, skysti nupilti, išimti kaulus.
- Visus produktus sumaišyti.
- Formuoti kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje.
- Patiekiant gausiai apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
- Skanaus!
Šaltinis: kuking.net
o jeigu vietoj lasisos deti tuno konservus?
Manau galima bandyti dėti ir tuną. Skonis skirsis bet šiaip turėtų pavykti.