Menu

Užkandėlė su žuvimi

  • Užkandėlė su žuvimi
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Užkandėlė su žuvimi


Autorius: Aušra

Data:

Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų.

Užkandėlė su žuvimi

Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • Balta sumuštinių duona
  • aliejus
  • 1 dėžutė žuvies konservų aliejuje
  • 1 svogūnas
  • 2 kiaušiniai, kietai virti
  • majonezas
  • prieskoniai

Instrukcijos:

  • Nupjaustyti duonos riekučių pluteles.
  • Vieną riekutę padalinti į keturis mažyčius kvadratukus.
  • Juos pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Aliejų nuvarvinti ant servetėlės.
  • Žuvies konservus išimti į dubenį, sutrinti žuvies gabaliukus šakute.
  • Smulkiai supjaustyti galvutę svogūno ir sudėti prie žuvies.
  • Kiaušinius irgi susmulkinti ir sudėti prie žuvies.
  • Tada viską išmaišyti, įdėti majonezo, prieskonių pagal skonį.
  • Paruoštą aptepą užtepti ant pakepintų riekučių ir patiekti.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Traški vištiena su medaus-garstyčių padažu

Traški vištiena su medaus-garstyčių padažu

Kartais užeina noras išbandyti ką nors naujo ir neįprasto. Šiame recepte buvo du gan neįprasti dalykai – marinatas su rūgpieniu ir žinoma padažas. Kadangi jau dariau net kelis kartus, tai šis receptas priimtas į mūsų ratą ? Vaikams ypatingai patiko vištiena, nes ji buvo labai sultinga. O padažas toks gan neįprastas gaunasi – ir saldus, ir rūgštus, ir aštrus… na tikriausiai ir truputį sūrus ? na toks labai įvairiapusis. Bet užtat labai gerai, kai nenori pomidorų padažo ?

Vištienos ir ryžių salotos su kariu

Vištienos ir ryžių salotos su kariu

Kiek paįvairinome nusibodusių greitų patiekalų meniu. Šis patiekalas tikrai greitas, nes vištieną išsiviriau dieną prieš. Vyras labai gyrė. Sakau, gal po savaitės valgymo bet ką, pasidarė viskas skanu? Bet ne, sakė čia tiesiog skanu ir man pietums paliko vos kelis kąsnius… Galima valgyti tiek šaltas, tiek šiltas

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Puikus būdas sunaudoti nedidelį mėsos gabaliuką, kai reikia pamaitinti ganėtinai didelę šeimyną. O jei valgytojų yra nedaug, tai drąsiai užmarinuotą mėsą galima palikti šaldytuve net iki savaitės.

Sumuštinių suktinukai

Sumuštinių suktinukai

Įspūdingai atrodantys užkandukai. Laiko susigaišta, bet dėl grožio ir įdomumo ko nepadarysi 🙂

Zucchini cake with tuna

Cukinijų pyragas su tunu

Labai skanus pyragas. Prapjauto net nepavyksta nufotografuoti, nes labai jau greitai išnyksta. Sultingas, tikrai nėra sausas. Dėl tos priežasties vyras vos ne pusę pyrago vienu prisėdimu suvalgo 🙂