Greitos baronkytės
- Details
- Leave a Comment
Baronkytės labai skanios ir kas svarbiausia greitai pagaminamos. Kitos dienos man regis net ir nesulaukė, nes įsisukom valgyti kaip “sėmkes” 🙂 .
Greitos baronkytės
Užtruksime:
Išeiga: 40 nedidelių baronkų
Kaloringumas: 53 kcal / baronka
Ingredientai:
- 450 g miltų
- 250 ml šilto vandens
- 7 g sausų arba 30 g šviežių mielių
- 1 a.š. druskos
- 1 a.š. vanilinio cukraus
- 4 v.š. cukraus
- 2 v.š. tirpinto sviesto
Instrukcijos:
- Sumaišyti mieles, cukrų ir vandenį. Palikti 10 min., kad suputotų.
- Tada suberti druską, vanilinį cukrų, sviestą ir miltus. Užminkyti tešlą.
- Tešlą pastatyti 15min. į šaldytuvą.
- Po to imti nedidelį tešlos gabaliuką, iškočioti ploną virvelę ir formuoti baronkytę. Taip suformuoti baronkytes iš visos tešlos.
- Kepti iki 180°C iš anksto įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Šaltinis: Gaminu su meile ir Jurgittos receptai