Vištiena, marinuota jogurte
- Details
- 2 Comments
Man labai buvo sunku atrasti vištienai marinatą, kuris patiktų. Išbandžius šį, supratau, kad jis tikrai geras. Pirmą kartą darėm vištienos šašlyką – buvo be galo skanu. Antrą kartą kepiau kepsnelius, tačiau įtariu, kad šiek tiek perkepiau, todėl mėsytė buvo sausoka. Bet svarbiausia žinau savo klaidą ir kitą kartą stengsiuosi pasitaisyti. Nepaisant klaidų – marinatas tikrai vertas dėmesio!
Vištiena, marinuota jogurte
Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 335 kcal / porcija
Ingredientai:
- 500 g vištienos filė
- 200 g natūralaus jogurto
- 2-3 a.š. kario
- 1 a.š. maltos paprikos, gali būti aštri
- 2-3 skiltelės česnako, smulkintos
- 2-3 v.š. alyvuogių aliejaus
- druskos
- pipirų
Instrukcijos:
- Visus prieskonius sumaišyti su jogurtu ir marinatą užpilti ant gabaliukais pjaustytos vištienos.
- Sumaišyti ir palikti šaltai per naktį.
- Kepti ant griliaus.
- Skanaus!
Šaltinis: Neringos blogas ir Vilko šaukštai
Kadangi mes būtent vištieną dažniausiai ir kepame, išgirtą marinatą išsisaugosiu 🙂 Gaila, bet tikriausiai jau tik kitai vasarai…
Deja, aš šią vasarą labai mažai ką išbandžiau 🙁 Tas mano darbas mane nužudys… na tikiuosi jei iki kitos vasaros išgyvensiu, tai gal bus geresnis kepsnių sezonas 🙂