Makaronai su švelniu pomidorų padažu
- Details
- 2 Comments
Žinau, žinau… nuotrauka tikrai ne itin… Na bet skanu 🙂 Labai paprasta, labai greita. Tikrai rekomenduoju pasigaminti, kai grįšite po sunkios ir ilgos darbo dienos bei būsite alkani kaip vilkai!
Makaronai su švelniu pomidorų padažu
Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 377 kcal / porcija
Ingredientai:
1 p. = 237 ml
- 400 g norimos formos makaronų
- 1 v.š. alyvuogių aliejus
- 1 mažas arba 1/2 didelio svogūno
- 1 skiltelė česnako, susmulkinta
- 1 a.š. džiovinto baziliko
- 1 skardinė (400 g) smulkintų pomidorų savose sultyse
- 3/4-1 p. riebios grietinėlės
- druskos
Instrukcijos:
- Išvirti makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
- Kol verda makaronai, keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir sudėti susmulkintus svogūnus. Kepti 1-2 minutes, arba kol svogūnas pradės minkštėti.
- Sudėti česnaką ir baziliką. Išmaišyti ir patroškinti dar 30 sekundžių.
- Pomidorus sutrinti su smulkintuvu ir supilti į keptuvę.
- Maišyti kol visi produktai susimaišys.
- Kai pomidorai sušils, maždaug po 2 minučių, supilti grietinėlę. Dar pakaitinti padažą 2 minutes.
- Į padažą sudėti gerai nusausintus makaronus ir tuojau pat patiekti.
- Skanaus!
Šaltinis: Our family eats
čia lietuviškas receptas? Nesusipratimas arba nepagarba tautiečiams.
Nesupratau klausimo ir apie kokią nepagarbą kalba eina?
Jei receptas matosi anglų kalba, tiesiog puslapio viršuje pasirinkite kalbą, t.y. paspauskite ant Lietuvos vėliavėlės.