Varškės desertas su rabarbarais
- Details
- Leave a Comment
- Related Items
Autorius: Aušra
Data:
Desertas gamintas praeitais metais net kelis kartus. Tačiau nespėjau laiku įdėti, o kaip žinia pavėluotai įdėti receptai, nėra labai įdomūs, tad palaukiau metukus, kurie pralėkė tikrai labai greitai.
Man ta švelni rabarbarų rūgšelė su kreminiu varškės kremu labai labai patiko. Kiti taip pat liko neabejingi. Rabarbarai darže jau paaugo ir šią savaitę ketinu vėl kartoti šį desertą.
Varškės desertas su rabarbarais
Užtruksime:
Išeiga: 6 porcijos
Kaloringumas: 321 kcal / porcija
Ingredientai:
1 p.= 237 ml
- 300 g rabarbarų
- 300 g kreminės varškės
- 100 g natūralaus jogurto
- 1/2 p. cukraus(dėkite pagal savo skonį)
- 1 a.š. vanilinio cukraus
- 100 g biskvitinių sausainių, pvz. Savoiardi (sunaudoju mažiau)
Instrukcijos:
- Rabarbarų stiebus nuplauti, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
- Į puodą sudėti rabarbarus, vanilinį cukrų, įberti pusę kiekio cukraus ir troškinti ant nedidelės ugnies, kol rabarbarai suminkštės.
- Sudėti į taures truputį pravėsintus rabarbarus.
- Ant viršaus sudėti sulaužytus sausainius.
- Inde sumaišyti kreminę varškę su jogurtu ir likusiu cukrumi.
- Varškės kremą sudėti į taures.
- Desertą geriausia palaikyti kurį laiką šaldytuve, kad sausainiai permirktų rabarbarų sirupu. Tačiau tai tikrai nėra būtina.
- Skanaus!
Šaltinis: Кулинарные Рецепты Любящей Жены
Marmurinis moliūgų pyragas su kremine varške
Atrodytų paprastas pyragas, bet ypatingą skonį suteikia kreminė varškė. Ji pyragą tiesiog pakylėja į kitą lygį 🙂
Nekeptas sausainių tortas su persikais
Tortą pirmą kartą gaminau pagal šį receptą, tačiau pastovėjęs kelias valandas kambario temperatūroje, ragaujant jis man pasirodė labai riebus. Tad šį kartą dariau pagal save – maskarponę keičiau kremine varške. Pakeitimais likau patenkinta! Mano šeimyna ir svečiai labai gyrė tortą, tad patobulintas torto receptas pagaliau nusipelnė atsidurdi čia. 🙂
Sausainių pudingas
Skanus desertas arba saldi vakarienė ? Gal net truputį per saldi, bet kaip vaikiškas receptas mano mergaičiutei itin patiko – suvalgė beveik visą porciją (o tai pasitaiko ne visada) ?
Kreminis rabarbarų pyragas
Pyragas keptas vasaros pradžioje, bet savaitgalį dar mačiau kelis rabarbarus Maximoje, tad gal pas kažką dar užsilikę jų yra. Pyragas tikrai nėra labai saldus. Aš kitą kartą netgi dvigubinčiau cukraus kiekį, arba šiek tiek mažinčiau rabarbarų kiekį. Nežiūrint to, pyragas atvėsintas buvo skalsiai suvalgytas, tiek vaikų, tiek suaugusiųjų.
Džiovinti vaisiai su varške
Neseniai išbandytas ir iš karto pamėgtas lengvas desertas. Mažoji apvalgo visus ?