Faršo ir sūrio apkepas
- Details
- Leave a Comment
Puikus variantas, kai turite faršo užmaišyto kotletams kepti, tačiau prie keptuvės nenorite stovėti. Labai dažnai šį apkepą paruošiu iš anksto šeimynai ir palieku šaldytuve, o grįžus po darbo net ir vyras sugeba iškepti jį. Mano šeimynai jis labai patinka, nors atrodo tai paprasčiausias netikras zuikis. Bet, matyt, kaip visada sužaidžia svarbiausią rolę čia sūris.
Faršo ir sūrio apkepas
Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 371 kcal / 1 porcija
Ingredientai:
- 400 g kotletams paruošto faršo (arba 300 g maltos mėsos + prieskoniai, batonas)
- 100 g fermentinio sūrio, tarkuoto
- 3 v.š. grietinės
- 1 v.š. sviesto
Instrukcijos:
- Kepimo formos dugną ištepti sviestu (šį žingsnį galima praleisti, jei naudojate silikoninę kepimo formą).
- Lygiu sluoksniu sudėti faršą į kepimo formą.
- Ant viršaus užbarstyti tarkuotą sūrį ir užpilti grietine.
- Kepti iki 180°С orkaitėje apie 1 valandą. Skanaus!
Šaltinis: Irisha-Irishka