Braškių pienas
- Details
- 1 Comment
Vaikų vasaros topas! Kai tik pasiūlau padaryti, iš karto šokinėja ir šaukia “TAIP! TAIP! TAIP!”. Paskui dar geriant būtinai pridurs “Skanumėlis!” 🙂 Kiek nedaug reikia vaikams iki pilnos laimės 🙂 Iš principo tai juk tiesiog pienas su braškių sirupu. Atrodo paprasta kaip du kart du. Bet efektinga 😉
Braškių pienas
Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 197 kcal / porcija
Ingredientai:
1 p. = 237 ml
Instrukcijos:
- Į nedidelį puodą sudėti braškes, cukrų ir vandenį. Užvirti ir kaitinti apie 10 minučių. Per tą laiką skysčio kiek sumažės ir jis pasidarys tirštesnis.
- Naudojant sietelį nusunkti braškes. Gautą sirupą atidėti, o braškių likutį galima suvalgyti kartu su jogurtu ar įdėti į blynus.
- Į stiklines įpilti 3/4 pieno ir įmaišyti po 3 šaukštus braškių sirupo (galima kiekį koreguoti pagal savo skonį).
- Jei paruošto sirupo dar liks, galite jį sunaudoti kaip užpilą blynams ar ledams. Arba tiesiog dar kartą pasidaryti braškių pieno.
- Skanaus!
Šaltinis: theKitchn
Hi, I really like your zucchini muffin recipe – posted in 2009. Looks like my grand daughters would like them and the best part is they are wheat free.
thanks