Picos padas su kepimo milteliais
- Details
- 2 Comments
Skirta tiems, kas skuba ir negali iš anksto pasiruošti mielinio picos pado. Mane jis gelbsti jau ne vieną savaitgalį, kai staiga užsimanau picos, o mielinės tešlos šaldiklyje jau nebeturiu. Smagu, kad ir šeima neišbrokavo.
Picos padas su kepimo milteliais
Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 279 kcal / porcija
Ingredientai:
- 350-400 ml miltų
- 1 1/2 a.š. kepimo miltelių
- 1/2 a.š. druskos
- 50 g sviesto
- 150 ml pieno
Instrukcijos:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
- Tolygiai sudėti į tešlą riebalus.
- Supilti pieną ir gerai išminkyti minkštą tešlą.
- Padalinti tešlą mažesniais gabalėliais. Suploti juos ir padaryti maždaug 20 cm skersmens paplotėlius.
- Sudėti į pateptas arba kepimo popieriumi išklotas skardas.
- Dėti pageidaujamo įdaro.
- Kepti 225-250°C temperatūroje maždaug 15 minučių (man uždeko ir 10min.)
- Skanaus!
Šaltinis: Didžioji virtuvės knyga (Alma littera, 2004)
Manau, kad esi tikrai stilinga blogere, todėl skiriu Stylish Blogger Award.
http://surfingtheworldcuisine.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award-stilingiausio.html
Labai skani pica gavosi😋. Sakyčiau netgi skanesnė nei su mieliniu padu. Ačiū už receptūrą🌹💝