Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
- Details
- Leave a Comment
Kažkaip niekada iki šiol nesugalvojau įdėti į sriubą marinuotų agurkų. O jie tikrai priduoda kažko, kas priverčia mano mažąjį suvalgyti visą bliūdą sriubos. Taip pat reikia paminėti, jog sriuba tikrai lengvai ir greitai pagaminama bei iš kasdieninių produktų. Tad tikrai siūlau išbandyti 🙂
Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 264 kcal / porcija
Ingredientai:
- 1-2 morkos
- 1 poras arba svogūnas
- 3 bulvės
- 1 l daržovių sultinio
- 250 g maltos mėsos
- 2 marinuoti agurkai
- 1/2 a.š. džiovintų raudonėlių
- druskos
- pipirų
Instrukcijos:
- Morkas ir bulves supjaustyti mažais kubeliais, o porą griežinėliais.
- Morkų kubelius sudėti į verdantį sultinį.
- Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves ir virti dar 10 minučių.
- Keptuvėje su aliejumi iš pradžių pakepinti porą, tada sudėti maltą mėsą ir dar pakepinti.
- Pagardinti druska, pipirais ir raudonėliais.
- Marinuotus agurkus supjaustyti kubeliais ir su malta mėsa sudėti į sriubą. Užvirti.
- Užbarstyti smulkintų krapų ir patiekti su grietine.
- Skanaus!
Šaltinis: Lengvi receptai I (Laisvos valandos)