Pyragėliai su fermentiniu sūriu
- Details
- 3 Comments
Labai skanūs pyragaičiai. Jei namuose turiu virtos dešros, visada ir ją sudedu. Tada belieka pasiimti pomidorų padažo ir gaunasi ale picos 🙂 Čia dedu jau dvigubą porciją, nes vienos per mažai, o nuo trigubos persivalgom 🙂
Pyragėliai su fermentiniu sūriu
Užtruksime:
Išeiga: 10 pyragėlių
Kaloringumas: 222 kcal / pyragėlis
Ingredientai:
- 200 g miltų
- 120 g sviesto ar margarino
- 30 g šviežių arba 2 a.š sausų mielių
- 90 ml pieno
- 2 a.š. cukraus
- druskos
- 100 g fermentinio sūrio, tarkuoto (naudojau Gouda sūrį)
- 1 kiaušinis
Instrukcijos:
- Miltus, margariną, druską sudėti į smulkintuvą ir sutrinti į trupinius.
- Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu.
- Supilti į miltus ir užminkyti tešlą.
- Tada tešlą plonai iškočioti, supjaustyti į gan didelius (10x10cm) kvadratus.
- Ant kiekvieno berti sūrio. Priešingus tešlos kraštus suspausti viršuje ir taip suformuoti “vokelius”.
- Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti plaktu kiaušiniu ir 15-20 minučių kepti 180°C karštumo orkaitėje.
- Skanaus!
Source: alfa.lt
:O kaip išsigandau, kai angliškai rašyt pradėjo – ne tai kad nesuprantu, bet nesusigaudžiau kas ir kaip 😀
Skanūs krepšeliai – būtų pats tas naktipiečiams 🙂
Na čia protingas blogas, tik kartais susimaišo 🙂
Gerai, kad neišgąsdino ir likai, o ne pabėgai 😉
Aš tai makaronų truputį padauginau, tai jau naktipiečių nenoriu… Dabar tik miegoti.
Not only does this look like a whole bunch of healthy stuff, it sure looks delectable and palate-stimulating too. If only I need not have to have it translated.