Spagečiai su vištiena
- Details
- 2 Comments
Greiti ir skanūs pietūs. Nežinau kodėl iki šiol šis patiekalas čia neatsirado šiame bloge, nes atrastas jis prieš daug metų ir išbandytas jau tikrai ne vieną kartą.
Spagečiai su vištiena
Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Ingredientai:
- 2 vištienos krūtinėlių filė
- 1 poras
- 75 g fermentinio sūrio
- 1/2 apelsino sulčių
- 250 g spagečių
- 1 v.š. sojos padažo
- sezamo sėklų
- aliejaus
- druskos
- pipirų
Instrukcijos:
- Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje.
- Keptuvėje su aliejumi apkepti susmulkintą vištieną, pabarstyti druska, pipirais, įdėti susmulkintą porą.
- Pamažu kepti, kol poras apkeps.
- Tada sudėti išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautu spagečius.
- Po kelių minučių įpilti apelsino sulčių, sojos padažo, užbarstyti sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišyti.
- Kepti, kol sūris išsilydys.
- Spagečius sudėti į lėkštę ir apibarstyti sezamo sėklomis.
- Skanaus!
Šaltinis: Kviečiu prie stalo 2000/5
Mmm idomiai cia. Tik man tie rusvi makaronai nepatinka – pirkau gintarinius su ruginiais miltais, tai kazkokia nesamone. Kiek padazo supili – tiek sugeria, o skonio vistiek sausoki.
Iš tiesų tai čia naudoti buvo patys paprasčiausi balti spagečiai 🙂 Tik nuo sojos padažo ir apelsinų sulčių jie nusidažė švelniai ruda spalva 🙂 O tų rudų parduodamų makaronų niekada taip dar ir neišbandžiau, nors mačiau kažkur jų buvo daug prikrauta ant praėjimo, gal akcija. Bet kadangi mes makaronų paskutiniu metu mažai naudojam tai nesusigundžiau.