Tiesiog skanūs blynai
- Details
- 2 Comments
Labai skanūs blynai 🙂 Kepėm jau kelis kartus. Vieną kartą net neturėdama pieno dėjau per pusę su vandeniu maišytą grietinėlę – skonis buvo fantastiškas. Šį kartą netyčia padauginau cukraus, bet irgi buvo skanu – visi blynai buvo suvalgyti sausi be jokių priedų 🙂
Tiesiog skanūs blynai
Ingredientai:
1 p. = 240 ml
- 1 p. (140 g) miltų
- 1 1/2 a.š. kepimo miltelių
- 1/4 a.š. druskos
- 2 v.š. (28 g) balto cukraus
- 1 didelis kiaušinis, lengvai suplaktas
- 1 p. (240 ml) pieno
- 2 v.š. (28 g) nesūdyto sviesto, ištirpinto
- truputis tirpinto sviesto, keptuvei sutepti
Instrukcijos:
- Dideliame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų.
- Kitame inde sumaišyti kiaušinį, pieną ir išlydytą sviestą.
- Supilti visą skystą mišinį į miltų mišinį ir lengvai išmaišyti. Tešlą turėtų būti su miltų gumuliukais. Iš per daug maišytos tešlos gali išeiti kieti blynai.
- Įkaitinti keptuvę ant vidutinės ugnies, teptuku keptuvę ištepti lydytu sviestu ir šaukštu dėti tešlą.
- Kai blynų apačia bus ruda, o viršuje bus daug burbuliukų, blynus apversti. Kepti vėl kol gražiai parus.
- Valgyti iš karto.
- Skanaus!
Šaltinis: JoyofBAKING.com
Aciu uz toki nuostabu,skanu recepta :)iskepiau pradziai is vienos porcijos,tai teko antra kart kept is dvigubos :)))))
Labai smagu, kad skoniai mano ir Jūsų šeimynos sutapo 🙂