Vištiena su raudonėliu ir svogūnu
- Details
- Leave a Comment
Labai sultinga, aromatinga vištiena. Lengvai susikramto net mažiausiam valgytojui. Bandžiau ir su vištiena, ir su kalakutiena, abiejais atvejais buvo nepakartojamai skanu.
Vištiena su raudonėliu ir svogūnu
Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Ingredientai:
- 500 g vištienos krūtinėlės
- 1 didelis svogūnas
- 3 v.š. majonezo
- 1 a.š. vištienos prieskonių
- 1/2 a.š. druskos
- 1 a.š. džiovinto raudonėlio
- 1 v.š. susmulkintos petražolės
- 1 v.š. aliejaus
Instrukcijos:
- Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonesniais gabaliukais.
- Majonezą sumaišyti su druska, vištienos prieskoniais, džiovintu raudonėliu ir gautu marinatu įtrinti vištieną.
- Vištieną marinuoti bent 6 valandas.
- Kepimo indą ištepti aliejumi.
- Sudėti vištienos gabaliukus, ant viršaus sudėti pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir petražoles.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.
- Skanaus!
Šaltinis: kuking.net