Kalnakasių marinatas
- Details
- 6 Comments
Keistas pavadinimas? Man irgi, bet kai išsikepėm kepsnius, supratau, jog pavadinimo tikrai nekeisiu, nes kepsniai buvo labai apskrudę dėl didelio aliejaus kiekio marinate. Be to apskrudimas buvo toks labai įdomus, atrodo mėsa turėtų būti tiesiog sudegusi ir kieta, bet viskas buvo priešingai, net ir smarkiai apskrudusiose vietose mėsa buvo labai sultinga ir minkšta. Visi išgyrę marinatą, apsivalgėm ? Šis marinatas labai tiktų ir vištienai marinuoti, tik dar neturėjom progos to išbandyti.
Kalnakasių marinatas
Ingredientai:
1 p. = 247 ml
- 3/4 p. alyvuogių aliejaus
- 1/2 p. sojos padažo
- 2 v.š. Vorčesterio padažo
- 1/2 a.š. druskos
- 1 a.š. pipirų
- 1/4 p. vyno acto
- 1 a.š. džiovintų petražolių
- 2 skiltelės česnako, sutraiškytos
Instrukcijos:
Šaltinis: Real Mom Kitchen
gardžiai atrodo 🙂
Ačiū 🙂 Jau pradėjom lauko kepsnių ir šašlykų sezoną.
Sveiki Ausra, jei galite parasykite man elektronini laiska, nes nezinau kaip jums parasyti elektroninio adreso neradau.
Sveiki,
parašiau jums.
sveiki,
Labai sudomino jusu sitie kepsniukai tik nelabai suprantu 3/4 p. tai yra puodelio o koks cia tas puodelis tretu buti kiek cia ml =)
daug kur pas jus skaitau ir noreciau paklausti koki puodeli jus naudojate =)
Sveiki 🙂
1 puodelis mano naudojamas yra 237ml. Bet jei eina kalba apie marinatus, o ne kepinius drąsiai galima naudoti 250ml talpą.
Tai 3/4 puodelio bus 180-190ml.