Maltos mėsos blyneliai
- Details
- Leave a Comment
Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 🙂
(4-6 porcijos)
1-2 marinuoti agurkai
2 kiaušiniai
300 ml vandens
200 g miltų
300 g maltos mėsos
100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio
druskos
juodųjų pipirų
aliejaus (kepimui)
Padažui:
100 g grietinės
100 g majonezo
2 marinuoti agurkai
1 virtas kiaušinis
šviežių smulkintų krapų
druskos
Mažais kubeliais supjaustyti agurkus. Į indą įmušti kiaušinius. Įpilti vandens, išplakti. Tada sumaišyti su miltais. Į tešlą įmaišyti maltą mėsą, susmulkintus agurkus bei tarkuotą sūrį. Pagardinti druska ir pipirais. Į keptuvę įpilti aliejaus (tik nedaug), kepti mažus, šaukšto dydžio blynelius.
Padažui susmulkinti agurkus ir virtą kiaušinį, sumaišyti su likusiais produktais. Blynelius patiekti su padažu.
Šaltinis: Berniukai virtuvėje