Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške
- Details
- 4 Comments
Lengvi skanūs sklindžiai. Labai tinka kai nebežinai kur sunaudoti cukinijas, obuolius ir varškę, o viso šito gėrio pas mus namuose per daug ir visi reikalauja greito naudojimo.
Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške
Užtruksime:
Išeiga: 3 porcijos
Ingredientai:
1 st. = 250 ml
- 1-2 cukinijos
- 1 obuolys
- 2 kiaušiniai
- 1 st. miltų
- 100 g varškės
- cukraus
- druskos
Instrukcijos:
- Cukinijas ir obuolį sutarkuoti burokine tarka.
- Įmušti porą kiaušinių, išmaišyti.
- Suberti miltus, gerai išmaišyti.
- Sudėti pertrintą varškę, įberti druskos ir cukraus, išmaišyti.
- Kepti sklindžius.
- Skanaus!
Šaltinis: SuperMamos forumas
Na, nuotrauka tikrai neatitinka realybės, bet blyneliai visai skanūs gavosi.
Kuo vaizdas kitoks buvo? 🙂 Skystesnė gal tešla gavosi?
Nes tas kas nuotraukoje, tai kas man gavosi 🙂
Nesigavo apvaliais kraštais – cukinijos kyšojo iš visų pusių ir apdegė. Gavosi ne blyneliai, o kažkokios apdegusios žvaigždės.
Vat dėl tos priežasties ir nustojau dėti receptus juos išbandžiusi tik vieną kartą. Nes pastebėjau pati, kad pirmas kartas dažnai būna kaip sėkmė naujokui – viskas puikiai pavyksta. O antrą kartą pasigaminus patiekalą, dažnai tenka ir persigalvoti.
Deja šis patiekalas iš tų laikų, kai dar gaminau po vieną kartą ir dėdavau į blog”ą 🙁