Bulvės, paruoštos ispaniškai
- Details
- 2 Comments
Aštrus garnyras, itin tinkantis prie švelnios mėsytės. Pomidorų gabalėliai suteikia gaivumo bulvėms. Manau puikiai galima būtų pagaminti šį garnyrą jau su išvirtomis bulvėmis.
Čiobrelių neturėjau, tad įbėriau žiupsnelį džiovinto baziliko. Vietoj saldžiojo aitriųjų paprikų padažo naudojau Remia firmos čili padažą, nes jis irgi turi saldoką skonį.
Bulvės, paruoštos ispaniškai
Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Ingredientai:
- 350 g bulvių
- 4 v.š. alyvuogių aliejaus
- 225 g pomidorų
- žiupsnelis džiovintų aitriųjų paprikų
- 4 v.š. saldžiojo aitriųjų paprikų padažo
- 2 v.š. čiobrelių, smulkintų
Instrukcijos:
- Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir virti 5 minutes.
- Nusunkti.
- Keptuvėje įkaitinti aliejų ir maišant apkepinti bulves (maždaug 5 min.).
- Pomidorus supjaustyti nemažais gabalėliais.
- Juos kartu su čiobreliais, džiovintomis paprikomis ir paprikų padažu sudėti ant bulvių.
- Maišant pakepinti dar kelias minutes.
- Skanaus!
Šaltinis: TV Arena 2006 10 13
Šitą esu gaminusi, toks vidutiniškas.
Na ką galiu pasakyti… Kiekvieno skonis skirtingas 🙂