Vištiena grietinėlės padaže
- Details
- 7 Comments
Paskutiniu metu ypatingai pamėgtas patiekalas. Kažkaip išsiilgę mes česnakų ? O grietinėlę priduoda švelnumo.
Vištiena grietinėlės padaže
Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos
Ingredientai:
- 2 vištienos krūtinėlės
- 1-2 v.š. miltų
- 3-5 skiltelės česnako
- 250 ml grietinėlės
- druskos
- pipirų
- vištienos prieskonių
Instrukcijos:
- Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apibarsčius prieskoniais truputį pamarinuoti.
- Tada vištienos gabaliukus apvolioti miltuose ir greitai apkepti įkaitintame aliejuje keptuvėje.
- Sudėti susmulkintą česnaką ir pakepinti kelias minutes.
- Supilti grietinėlę ir patroškinti dar 5-7 minutes.
- Jei reikia, dar pridėti prieskonių.
- Skanaus!
Šaltinis: kuking.net
Dariau šį patiekalą, tačiau dar pakoregavau. Įdėjau pievagrybių. Nuostabus skonis 🙂 ačiū už įdėją!
Tikiu, kad buvo skanu. Deja mano šeimynoj yra žmonių nemėgstančių grybų 🙁
Aš irgi anksčiau darydavau su pievagrybiais, bet kai laukiaus taip žiauriai supykino vien nuo kvapo kad iki šiol negaliu prisruošti taip pagaminti :))) tai dabar gaminu be pievagrybių – irgi gerai 😉
[…] vištienos patiekalų. Nusprendžiau išbandyti kažką naujo, nes ganėtinai dažnai valgom vištieną grietinėlės padaže ir, tiesą pasakius, atsibodo pastoviai persivalgyti Ši vištiena yra ganėtinai panaši, tik […]
[…] chicken dishes. I decided to try something new, because I”m a little bit tired to prepare chicken in a cream sauce and all the time overeat. This recipe is a little bit similar, just new seasons gives the new […]
Nesuprantu kodel,bet gavosi labai riebiai…gal grietinele per riebi,aliejaus daug nepyliau
Kaip bebūtų su riebia grietinėle tikrai gaunasi ganėtinai riebiai. Galima daryti ir su liesa grietinėle, tik pakaitinus padažas nesutirštės taip, kaip su riebia. Mes bandę abiem variantais, abiem skanu. Tad pasiderinkite pagal savo skonį, kurią naudoti grietinėlę.