Apkepas su braškėmis
- Details
- Leave a Comment
Lengvas ir paprastas, bet skanus, nes su braškėmis.
Apkepas su braškėmis
Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija
Ingredientai:
- 200 g varškės
- 2 kiaušiniai (baltymus ir trynius atskirti)
- 2 v.š. cukraus
- 1 v.š. miltų
- 200 g. braškių, švarių ir kietų
- fermentinis sūris
- sviestas
- džiūvesėliai
Instrukcijos:
- Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi.
- Įberti miltus, sudėti pertrintą varškę, sukrėsti standžiai išplaktus kiaušinių baltymus ir atsargiai išmaišyti.
- Sudėti braškes ir dar kartą atsargiai išmaišyti.
- Ugniai atsparų indą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvesėliais ir į jį sukrėsti tyrę.
- Ant viršaus uždėti kelis mažus gabaliukus sviesto, užbarstyti burokite tarka sutarkuoto fermentinio sūrio ir dar apibarstyti džiūvėsėliais.
- Kepti orkaitėje apie 20 min.
- Skanaus!