Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu
- Details
- Leave a Comment
Viską dariau pagal receptą. Mėsa tikrai gavosi skani, ypatingai kai supjaustėm plonom riekutėmis (2mm storio).
Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu
Užtruksime:
Ingredientai:
- 1 kg kiaulienos nugarinės
- 3 v.š. garstyčių
- 4 v.š. aštraus pomidorų padažo
- kelios petražolių šakelės
- 1,5 a.š. druskos
- truputis maltų pipirų
Instrukcijos:
- Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišyti, įpjaustyti petražolių, įberti druskos ir pipirų.
- Šia mase įtrinti mėsą ir uždengus ją laikyti per naktį.
- Kepti orkaitėje apie 1,5 val. Iš pradžių folijoje, o paskui ją nuimti, kad kepsnys apskrustų.
- Kepsnį valgyti šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
- Skanaus!