Užkandėlė su žuvimi
- Details
- Leave a Comment
Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų.
Užkandėlė su žuvimi
Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija
Ingredientai:
- Balta sumuštinių duona
- aliejus
- 1 dėžutė žuvies konservų aliejuje
- 1 svogūnas
- 2 kiaušiniai, kietai virti
- majonezas
- prieskoniai
Instrukcijos:
- Nupjaustyti duonos riekučių pluteles.
- Vieną riekutę padalinti į keturis mažyčius kvadratukus.
- Juos pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Aliejų nuvarvinti ant servetėlės.
- Žuvies konservus išimti į dubenį, sutrinti žuvies gabaliukus šakute.
- Smulkiai supjaustyti galvutę svogūno ir sudėti prie žuvies.
- Kiaušinius irgi susmulkinti ir sudėti prie žuvies.
- Tada viską išmaišyti, įdėti majonezo, prieskonių pagal skonį.
- Paruoštą aptepą užtepti ant pakepintų riekučių ir patiekti.
- Skanaus!
Šaltinis: SuperMamos forumas