Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais
- Details
- Leave a Comment
Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais
Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 423 kcal / 1 porcija
Ingredientai:
- 300 g kiaulienos filė
- 4 skiltelės česnako
- 100 g pievagrybių
- sviesto kepimui
- druskos
- pipirų
- 1 a.š. dižono garstyčių
- 200 ml grietinėlės
Instrukcijos:
- Česnakus nulupti, susmulkinti ir pakepinti svieste.
- Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir pakepinti kartu su česnakais. Išimti iš keptuvės.
- Kiaulienos filė supjaustyti 2cm storio gabaliukais. Apkepinti juos riebaluose, pabarstyti prieskoniais.
- Į mėsą sudėti pakepintus pievagrybius ir česnakus, supilti grietinėlę, garstyčias ir troškinti ant lėtos ugnies 10min.
Šaltinis: idėja iš Dansukker